Välkommen till

Kinnabadden.se

Home / Sängar / Fördelar med separata sängar

Fördelar med separata sängar

De flesta par som bor ihop sover även ihop i samma säng, oftast en dubbelsäng. Men visste du att det finns många par som föredrar separata sängar och att sova i olika rum? Det är inte så väl känt då det är ett ganska starkt tabu kring det där med att ha skilda sovrum trots att vi lever på 2000-talet då inte mycket är tabu längre.

Fördelar med att sova ensam

Det finns många fördelar med att sova i separata sängar och i vissa fall även i separata sovrum. Det blir till och med mer och mer vanligt i förhållanden. Många har kanske svårt att somna om det ligger någon bredvid, andra har partners som snarkar som ett sågverk och en del par föredrar olika hårdhet på madrasserna. Dessa sju par förklarar varför de föredrar att sova i en ensam säng eller i ett eget rum. Var inte rädd att prova deras tips. Det kan bli det bästa du gjort.

Finansiera ert inköp av sängar enkelt

Om man ska byta ut sin dubbelsäng till två enkelsängar behövs det oftast en liten tur till möbelvaruhuset. Två separata resårbottnar, bäddmadrasser och nya lakan m.m. kan gå loss på en bra slant men oroa dig inte. sms lån funkar tryggt och smidigt om det är för mycket månad kvar i slutet på pengarna eller om ni är arbetslösa eller föräldralediga. Det är ett smidigt sätt att kunna finansiera nödvändiga inköp och man behöver oftast inte göra någon kreditupplysning heller.

photoplast-lite