Välkommen till

Kinnabadden.se

Home / Sängar / Hotta upp sexet i sänghalmen

Hotta upp sexet i sänghalmen

Det är otroligt vanligt att man i ett förhållande fastnar i vardagens rutiner och någonstans på vägen tappar bort gnistan som en gång funnits där. Intimitet är viktigt och utan det är det lätt hänt att man börjar söka efter andra saker som känns fel. Små bagateller blir till stora och irritationen hänger dagligen i luften, men du behöver inte misströsta! Det finns ett par enkla knep att ta till för att väcka lusten och återigen njuta av varandras sällskap, både i sovrummet och utanför hemmet. En lycklig relation leder alla gånger till regelbundet och härligt sex!

Ät er till bättre sex

Som rubriken lyder handlar det om att äta rätt! Du kanske skakar på huvudet, men om så är fallet bör du tänka om. Bra mat ger dig energi och med energi väcker du din lust. En lust som behövs om du önskar hotta upp den sedan länge svalnade temperaturen i sovrummet. Du behöver inte förbereda flådiga middagar med räkor och dyrt vin, utan tvärtom – det handlar om vad vi dagligen stoppar i oss. Lax sätter fart på blodcirkulationen och höjer dopaminnivåerna, vilket medför ett gladare humör. Ett glatt sinne påverkar också sexlusten i allra högsta grad. Andra produkter som sägs öka ditt välbefinnande är bananer, sötpotatis och tomater. Helt vanliga livsmedel som du lätt kan inkorporera i vardagen. Dags att ta tag i veckans matshopping!

Våga dela med dig av dina fantasier

Utöver att äta bra mat är kommunikation något du och din partner bör prioritera. Påminn din partner om vad det var du föll för hos denne och våga dela med dig av dina sexuella fantasier. Att bara prata om sex kan väcka lusten. Varför inte bestämma träff på en restaurang och bestämma att ni bara får prata om ert förhållande och alla härliga minnen? Att skratta tillsammans och blicka tillbaka på det som varit kan få er att inse att det är dags att börja jobba för förhållandet. Låt inte sexlivet falla tillbaks i gamla rutiner utan involvera ett par hjälpmedel för hettans skull. sexleksaker ger garanterat orgasmer och är ett perfekt komplement när ni vill utforska varandras kroppar och hemliga fantasier.

photoplast-lite